• Video Eğitim Sitemizin Yeni Adresi : eMuhendisi.com - Gmail kullanarak kayıt olunuz.

Yönetici

Elektrik Elektronik Mühendisi
Yönetici
İçerik Üretici
Web sitesi
projelerim.org
Elektrik ve elektrik-elektronik mühendisliği alanında oluşturduğumuz ve 2020 yılından itibaren hizmet verdiğimiz eğitim platformu için Influencer ve Blog İş Ortakları arıyoruz.

Eğer sosyal medya hesaplarınızda veya blogunuzda mühendislik, teknoloji, yazılım ya da eğitim alanlarında bir kitleye sahipseniz, Partner Programımıza katılarak gelir elde edebilirsiniz.

Partner sistemimiz sayesinde;

%'lik komisyon kazanabilirsiniz. Takipçi sayısına göre belirlenmektedir.
Komisyon oranları sosyal medya kitlenizin büyüklüğüne ve etkileşimine göre belirlenmektedir.

• Size özel verilen referans kodu aynı zamanda indirim kodu olarak çalışır.
Takipçileriniz bu kodu kullanarak indirim kazanırken siz de satıştan komisyon elde edersiniz.

Haftalık ödeme sistemi ile kazançlarınız düzenli olarak tarafınıza ödenir.Satış tarihinden itibaren 7 gün sonra satılan kursun komisyon kazancını çekebilirsiniz.

• Tüm satışlarınızı, kazançlarınızı ve referanslarınızı takip edebileceğiniz gelişmiş partner paneli sunulmaktadır.

Platformumuzda bulunan eğitimler;

• Elektrik Proje Eğitimleri ( Enerji Nakil Hattı, Elektrik Dağıtım, Trafo Merkezi, Kompanzasyon... ve Bütün eğitimleri kapsayan toplu kurs paketleri)
için hazırlanmış elektrik proje eğitim setlerinden oluşmaktadır.

Ayrıca mühendislik eğitim platformu kurmak isteyenler için Eğitim Sitesi Scripti satışı ve kurulumu hizmeti de sunmaktayız.

Partner programına katılmak için yapmanız gereken ilk adım oldukça basit:

1️⃣ Web sitemize üye olun emuhendisi.com
2️⃣ Üye panelinde Partner programı başvurunuzu gönderin
3️⃣ Onaylandıktan sonra referans linkinizi ve kodunuzu kullanarak kazanmaya başlayın

Web siteniz veya sosyal medya kitleniz ile mühendislik eğitimlerinin daha fazla kişiye ulaşmasına katkı sağlarken gelir elde etmek istiyorsanız sizi partner programımıza bekliyoruz.

Şablon

"

Elektrik ve elektrik-elektronik mühendisleri için oldukça faydalı bir eğitim platformu keşfettim.

Projelerim.org platformunda;

⚡ Elektrik proje eğitimleri
⚡ Enerji nakil hattı projeleri
⚡ İç tesisat projeleri
⚡ Kısa devre hesapları
⚡ Gerçek proje uygulamaları

gibi birçok teknik eğitim bulunuyor.

Eğer elektrik mühendisliği alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız kesinlikle incelemenizi öneririm.

Kayıt olurken aşağıdaki indirim kodunu kullanabilirsiniz.

🎟 İndirim Kodu: [REFERANS KODU]

Platformu incelemek için 👇
[REFERANS LİNKİ]

"
Şablon
"

Elektrik ve elektrik-elektronik mühendisliği alanında çalışanlar için oldukça faydalı bir platform keşfettim.

Projelerim.org ve egitim.projelerim.org platformlarında elektrik proje hazırlama süreçlerini öğrenebileceğiniz kapsamlı eğitimler bulunuyor.

Platformda yer alan bazı eğitim konuları:

⚡ Enerji nakil hattı projeleri
⚡ Elektrik iç tesisat projeleri
⚡ Kısa devre hesapları
⚡ Transformatör ve dağıtım projeleri
⚡ Gerçek mühendislik proje uygulamaları

Eğer elektrik mühendisliği alanında proje hazırlama becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız göz atmanızı öneririm.

Kayıt olurken aşağıdaki indirim kodunu kullanabilirsiniz.

🎟 İndirim Kodu: [REFERANS KODU]

Detaylı incelemek için:
[REFERANS LİNKİ]

"
Şablon
"

Elektrik ve elektrik-elektronik mühendisliği alanında çalışanların en çok ihtiyaç duyduğu konulardan biri uygulamalı proje bilgisidir. Üniversite eğitimlerinde çoğu zaman teorik bilgiler verilirken, gerçek proje hazırlama süreçleri yeterince detaylı anlatılmayabiliyor.

Bu noktada Projelerim.org ve egitim.projelerim.org platformları oldukça faydalı bir kaynak sunuyor.

Platformda elektrik mühendisliği alanında hazırlanmış kapsamlı proje eğitimleri bulunuyor. Eğitim içerikleri özellikle uygulamaya yönelik hazırlanmış ve mühendislerin gerçek projelerde karşılaşabilecekleri senaryolar üzerinden anlatılmış.

Platformda bulunan bazı eğitim başlıkları:

• Enerji nakil hattı proje eğitimi
• Elektrik iç tesisat proje eğitimi
• Kısa devre hesapları
• Elektrik dağıtım projeleri
• Transformatör projeleri
• Güneş enerjisi sistemleri

Bu eğitimler elektrik ve elektrik-elektronik mühendislerinin proje hazırlama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Ayrıca platform, eğitim sitesi kurmak isteyen kişiler için eğitim platformu scripti satış ve kurulum hizmetleri de sunuyor.

Eğer elektrik mühendisliği alanında kendinizi geliştirmek ve proje hazırlama süreçlerini daha iyi öğrenmek istiyorsanız platformu incelemenizi öneririm.

Platforma kayıt olurken aşağıdaki indirim kodunu kullanabilirsiniz.

İndirim Kodu: [REFERANS KODU]

Platformu incelemek için:
[REFERANS LİNKİ]

"
Şablon
"

Bu videoda bahsettiğim elektrik proje eğitimlerini incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Projelerim.org platformunda elektrik ve elektrik-elektronik mühendisleri için hazırlanmış uygulamalı proje eğitimleri bulunmaktadır.

Platformda yer alan bazı eğitimler:

• Enerji nakil hattı proje eğitimi
• Elektrik iç tesisat proje eğitimi
• Kısa devre hesapları
• Elektrik dağıtım projeleri
• Transformatör projeleri

Kayıt olurken aşağıdaki indirim kodunu kullanarak indirim kazanabilirsiniz.

İndirim Kodu: [REFERANS KODU]

Platformu incelemek için:
[REFERANS LİNKİ]

"