• Online Eğitim Sitemiz egitim.projelerim.org açılmıştır. Gmail İle Kayıt Olunuz..

Bilgi Elektrik Proje Türleri

• Konbuyu başlatan Yönetici
  • Başlangıç tarihi
  • Eğitimi Buradan Satın Alabilirsiniz.

Aşağıdaki Link Üzerinden Shopier Dükkanımıza Girerek Eğitim Setlerinden İstediğinizi Güvenli Bir Şekilde Satın Alabilir ve Bilgisayarınıza İndirebilirsiniz.

Eğitim Setleri
  • Etiketler
    elektrik mühendisliği
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yönetici

Elektrik Elektronik Mühendisi
Yönetici
İçerik Üretici
Web sitesi
projelerim.org
Elektrik Ruhsat Projesi
İnşaat yapılmadan önce inşaat ruhsatı alınabilmesi için çizilen projedir. Bu projede Kuvvetli akım, zayıf akım, detaylar, hesaplamalar vb. kısımlardan oluşur. Ruhsat projesinin kapağında proje mühendisinin, Tedaşın (bölgenizdeki Elektrik Dağıtım şirketi), Telekomun, Yapı Denetimin, Elektrik Mühendisleri Odasının (EMO) ve Belediyenin onayı vardır.

Elektrik Tadilat Projesi
Çizilmiş bir ruhsat projesinin mimari kısmındaki değişiklikten dolayı ruhsat projesi üzerinde değişiklik yapılan projelerdir. Bunlar yine ruhsat projesi gibi bütün kurumlardan onay alınır

Elektrik Röleve Projesi
Yapılmış mevcuttaki bir tesisatın çizildiği projedir. Bunu eski yapılarda abone almak veya güç artışını/düşümü yapmak için yaparız. Bu projede sadece çizen mühendisin ve Tedaşın onayı
vardır.

Güç Artışı/Düşümü Projesi
Bu projeler ise mevcutta olan bir abonenin Talep gücü yani sözleşme gücünü düşürmek veya arttırmak için röleve projesi gibi mevcut tesisatı çizip yeni güce göre yapılan projelerdir. Yine burada sadece çizen mühendisin ve Tedaşın onayı yeterlidir.

Şantiye Projesi
Şantiye projesi inşaat ruhsatı alınan bir yerin şantiye ortamında elektrik kullanmak için geçici şantiye aboneliğinde çizilen projedir. Projede çizen mühendisin, Tedaşın ve yapı denetimin onayı gereklidir.

Tarımsal Sulama Projeleri
Tarımsal Sulama Projeleri şantiye projelerine benzemekle beraber tarımsal sulama için kullanılacak motorlar için çizilen projedir. Sadece çizen mühendisin ve Tedaşın onayı yeterlidir.

Muhtelif Projeler
Bu projeler Paratoner, kompanzasyon, topraklama gibi çizimlerdir. Bunları genellikle iş sağlığı güvenliği, bakanlık veya iş ortamında kullanmak için çizilen projelerdir. Genellikle sadece çizen mühendisin onayı yeterlidir.
Enerji Nakil Hattı Eğitim Seti Videoları, AG Dağıtım Projesi Eğitim Videoları, Elektrik İç Tesisat Projesi Eğitim Videoları, Transformatör Projesi Eğitim Videoları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...